homebiografiestudioaudio-samplescontact

Internet

Soms heeft een begrip wat uitleg nodig. In deze rubriek lees je de uitgebreide omschrijvingen van producties waarin de Voice-Over een belangrijke rol speelt.
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk
Audiobook
Een audiobook ook wel luisterboek en vroeger gesproken boek genoemd, is een geluidsopname van een voorgelezen boek. Een audiobook wordt meestal door een professionele Voice-Over ingesproken en kan via internet worden beluisterd en gedownload, meestal in mp3-formaat.
Audiobook


Clipsite
Een clipsite is een compacte website in combinatie met een professionele videopresentatie van maximaal 30 seconden, ingesproken door de Voice-Over, om een product, dienst, evenement of bedrijf te promoten. De bezoeker van de website weet dan direct waar het over gaat.
Clipsite

Internetsite
Een internetsite kan ondersteund worden door gesproken teksten. De Voice-Over, kan bezoekers door een internetsite leiden door middel van een welkomstboodschap, gesproken buttons, het digitaal beantwoorden van vragen en/of het aanprijzen van aanbiedingen.
Internetsite

Woonclip / Woonvideo
Een woonclip of woonvideo is bedoeld om de verkoop van een woning sneller en makkelijker te maken, waarbij het beeldmateriaal inclusief de Voice-Over doorslaggevend moet zijn bij het maken van een keuze. Een woonclip is onderscheidend en uitermate effectief voor een snelle verkoop.
Woonclip

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap