homebiografiestudioaudio-samplescontact

Radio

Soms heeft een begrip wat uitleg nodig. In deze rubriek lees je de uitgebreide omschrijvingen van producties waarin de Voice-Over een belangrijke rol speelt.
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk
Promo
Een promo is de promotie van een programma, ingesproken door de Voice-Over. Het heeft als doel om kijkers en/of luisteraars te prikkelen om naar dat programma te kijken en/of te luisteren. Een trailer is een promo die weinig prijsgeeft van de inhoud van iets dat binnenkort in première gaat.
Promo

Reminder
Een reminder is een tweede commercial, die vaak ingesproken is door een Voice-Over en uitgezonden wordt in hetzelfde reclameblok. Een reminder is een onderdeel van een meerlingspot die aansluit bij de eerste commercial om deze te versterken en wordt dus nooit los uitgezonden.
Reminder

Tag-on
Een tag-on is een kort extra stukje dat aan een hoofdcommercial wordt vastgeplakt en is ingesproken door de Voice-Over. In een tag-on wordt bijvoorbeeld een speciale aanbieding genoemd of een specifieke dealer die kan wijzigen. De hoofdcommercial staat vast en blijft onveranderd.
Tag-on

Teaser
Een teaser is een korte mededeling die wordt uitgezonden om alvast de aandacht te vragen voor de commercial die later in hetzelfde reclameblok te horen zal zijn. Het is een boodschap, meestal ingesproken door de Voice-Over, die bedoeld is om de nieuwsgierigheid te prikkelen.
Teaser

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap