homebiografiestudioaudio-samplescontact

Televisie

Soms heeft een begrip wat uitleg nodig. In deze rubriek lees je de uitgebreide omschrijvingen van producties waarin de Voice-Over een belangrijke rol speelt.
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk
Bedrijfsfilm
Een bedrijfsfilm is de audiovisuele presentatie van een bedrijf. Door middel van videobeelden, de Voice-Over en muziek wordt een bedrijf of merk geprofileerd. Een dergelijk document kan zowel informeren als de verkoop verhogen. Het geeft een goed beeld van de organisatie.
Bedrijfsfilm

Billboard
Een billboard is een vertoning van maximaal 5 seconden voor en/of na een programma op tv met de Voice-Over tekst 'Dit programma is/werd mede mogelijk gemaakt door...' met het logo van de sponsor in beeld.
Vol impact, recht in de doelgroep voor het merk of product.
Billboard

Breakbumper
Een breakbumper is een sponsorvermelding vr aanvang van de commercialbreak van maximaal 5 seconden. De breakbumper bevat de naam en/of het logo van de sponsor voorafgegaan door de tekst: 'tot zo' of 'tot straks' die meestal wordt ingesproken door de Voice-Over.
Breakbumper

Cinegrafix
Een cinegrafix is een computergeanimeerde bioscoopreclame, meestal in combinatie met de Voice-Over, vertoond voor aanvang van een film. Een cinegrafix is sterk indringend en de kans op afleiding is klein. Dit intense contact leidt tot een positievere verwerking van de boodschap.
Cinegrafix

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap