homebiografiestudioaudio-samplescontact

Televisie

Soms heeft een begrip wat uitleg nodig. In deze rubriek lees je de uitgebreide omschrijvingen van producties waarin de Voice-Over een belangrijke rol speelt.
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk
Commercial
Een commercial is een reclameboodchap voor een bepaald merk, product, dienst, persoon, bedrijf of instelling meestal ingesproken door de Voice-Over. De bedoelding is de kijker en/of luisteraar ervan te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product.
Commercial

Infomercial
Een infomercial is een samentrekking van informatie en reclame op tv. Deze duurt meestal een half uur en wordt vaak 's nachts en 's ochtends vroeg uitgezonden vanwege de goedkope zendtijd. De Voice-Over prijst daarin een product aan dat de kijkers telefonisch kunnen bestellen.
Infomercial

Productpresentatie
Een productpresentatie is de audiovisuele presentatie van een product of merk. Door middel van video-opnames, de Voice-Over en soms ook muziek, wordt een product of merk geprofileerd met als resultaat een unieke beleving die de kijker en luisteraar lang zal bijblijven.
Productpresentatie

Voorlichtingsfilm
Een voorlichtingsfilm is meestal een film in beeld en geluid die is ingesproken door de Voice-Over. De taak van een voorlichtingsfilm is het overbrengen van informatie en zoveel mogelijk mensen aan te spreken en te doceren over het onderwerp. De creatieve kwaliteit is erg belangrijk.
Voorlichtingsfilm

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap