homebiografiestudioaudio-samplescontact

Telefonie

Soms heeft een begrip wat uitleg nodig. In deze rubriek lees je de uitgebreide omschrijvingen van producties waarin de Voice-Over een belangrijke rol speelt.
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk
iPod
Een iPod of iPhone kan voorzien zijn van gesproken teksten zonder het bekijken van het scherm. Bij het aanraken van het scherm hoor je de Voice-Over met de uitleg over menu's, liedjes en/of artiesten. Deze functie is ondermeer ten behoeve van slechtziende gebruikers en levert ook tijdwinst op.
iPod 
         
Voicemail
Een voicemail is een computer gebaseerd systeem, ontworpen voor het digitaal opslaan van spraakberichten. Meestal voorafgegaan door een welkomstboodschap ingesproken door de Voice-Over. De reactie van de beller wordt door de computer gedigitaliseerd en opgeslagen op een schijf of geheugen.
Voicemail

Voice Response
Voice Response is een telefonische toepassing waarbij een computer reageert op telefoontoetsen en/of spraak van de beller. Door middel van keuzemenu's die zijn ingesproken door de Voice-Over wordt de beller te woord gestaan en/of doorverbonden naar de juiste afdeling.
Voice Response

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap