homebiografiestudioaudio-samplescontact

Reclamewerk, Brands en Grafische vormgeving

Ik heb naast het Voice-Overwerk een grafische opleiding en combineert creativiteit met kennis en ervaring! Ik ontwerpt met veel plezier een professioneel logo of huisstijl met een grote aantrekkingskracht naar jouw doelgroep!
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk


Media en Reclame
Ik ben als professional al meer dan 25 jaar werkzaam in Media en Reclame en heb veel ervaring met aansprekende merken, adverteerders, reclame-, mediabureaus en media-exploitanten. Daarnaast beschik ik over een achtergrond in Sales, Business Development, Marketing en Communicatie en werk altijd vanuit een netwerkgedachte.

Styling en trends
Naast mijn Voice-Overwerk en jarenlange ervaring in de media (zowel op het gebied van radio, televisie, film en print) heb ik mijn opleidingen grafische vormgeving en commerciŽle economie met succes afgerond en beschik ik over veel ervaring met online vormgeving en gevoel voor styling en trends!

Reclamewerk
Ik kan jouw drukwerk ontwerpen zoals bijvoorbeeld posters, flyers, advertenties, billboards, visitekaartjes en stickers. Maar Ik maakt ook jouw totale huisstijl, en voorzie jou van advies! Jouw logo en huisstijl zijn altijd uniek en brengen in ťťn oogopslag de juiste boodschap!

Media, vormgeving en communicatie
Ik ben creatief en kan goed overweg met computers, kan ideeŽn omzetten in beeld en weet hoe ik mijn plannen moet presenteren. Daarnaast heb ik verstand van trends en volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, vormgeving, communicatie en neuromarketing.

Website, reclame en drukwerk
Ik kan jouw huisstijl opfrissen of een nieuwe huisstijl ontwerpen en kan meedenken op het gebied van reclame en vormgeving, zowel digitaal als print! En als je dat wilt, doe ik ook nog de drukwerkbegeleiding!

Crossmediaal
Kortom voor een juiste mediamix ben je bij mij aan het goede adres!
Of het nu gaat om Voice-Overwerk, radio, televisie, film, internet, telefonie, gedrukte media of de optimalisatie van jouw website! Echt alles is mogelijk!

Online Video Advertising
In 2011 ben ik me, samen met een reclamemediabureau, gaan specialiseren in het maken en inspreken van Online Video's, die voor een groot bereik en naamsbekendheid zorgen door gebruik te maken van InStreamVideo, InPageVideo, InArticleVideo, InBoardVideo, InNativeVideo, InGalleryVideo, MobileVideo en VerticalVideo (autonative en advertising). Van uw logo, tekst en foto's wordt een geanimeerde merkvideo compleet met muziek en een professionele voice-over gemaakt. Deze wordt binnen de content van de site geplaatst, letterlijk in de pagina. Hierdoor is de video onderdeel van de content die de bezoeker consumeert. De video begint pas met spelen zodra 50% van de video in beeld is. De bezoeker beslist dus zelf of hij de boodschap wilt zien of beluisteren. Er is geen sprake van ‘forced exposure’, dus minder kans op een negatieve merkassociatie. Deze vorm van video advertising is ook bekend onder de namen; ClipSiteVideo, SlideInVideo, MainRollVideo en TextRollVideo. Typische klanten zijn onder meer Brand Advertisers, Automotive, Lifestyle- en Home Sellers.

Specialiteit
SEO / HTML5, Adobe (Photoshop) / HTML-Website (klik hier)

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap