homebiografiestudioaudio-samplescontact

Reclamewerk en Grafische vormgeving

Ik heb naast het Voice-Overwerk een grafische opleiding en combineert creativiteit met kennis en ervaring! Ik ontwerpt met veel plezier een professioneel logo of huisstijl met een grote aantrekkingskracht naar jouw doelgroep!
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk


Styling en trends
Naast mijn Voice-Overwerk en jarenlange ervaring in de media (zowel op het gebied van radio, televisie, film en print) heb ik mijn opleidingen grafische vormgeving en commerciŽle economie met succes afgerond en beschik ik over veel ervaring met online vormgeving en gevoel voor styling en trends!

Reclamewerk
Ik kan jouw drukwerk ontwerpen zoals bijvoorbeeld posters, flyers, advertenties, billboards, visitekaartjes en stickers. Maar Ik maakt ook jouw totale huisstijl, en voorzie jou van advies! Jouw logo en huisstijl zijn altijd uniek en brengen in ťťn oogopslag de juiste boodschap!

Media, vormgeving en communicatie
Ik ben creatief en kan goed overweg met computers, kan ideeŽn omzetten in beeld en weet hoe ik mijn plannen moet presenteren. Daarnaast heb ik verstand van trends en volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, vormgeving, communicatie en neuromarketing.

Website, reclame en drukwerk
Ik kan jouw huisstijl opfrissen of een nieuwe huisstijl ontwerpen en kan meedenken op het gebied van reclame en vormgeving, zowel digitaal als print! En als je dat wilt, doe ik ook nog de drukwerkbegeleiding!

Crossmediaal
Kortom voor een juiste mediamix ben je bij mij aan het goede adres!
Of het nu gaat om Voice-Overwerk, radio, televisie, film, internet, telefonie, gedrukte media of de optimalisatie van jouw website! Echt alles is mogelijk!

Specialiteit
SEO / HTML5, Adobe (Photoshop) / HTML-Website (klik hier)

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap