homebiografiestudioaudio-samplescontact

Studio

Vanaf 1984 heb ik ervaring met het inspreken van Voice-Over teksten en ben ik in het bezit van een eigen professionele geluidsarme spreekcel aan huis. Levering binnen 24 uur in professionele studiokwaliteit!
educatiefhardsellinformatiefneutraalwarmzakelijk


Eigen studio
Ik ben in het bezit van een eigen professionele spreekcel en opname studio aan huis. Alle teksten worden volledig digitaal en kaal  in een geluidsarme ruimte (spreekcel) opgenomen en kunnen later worden afgemixt. Er wordt zo min mogelijk processing toegepast, voor een zo zuiver mogelijke opname.

Goede sound
Ik sta garant voor goede kwaliteit en een goede sound. Er wordt alleen maar gewerkt met professionele studio-apparatuur: Røde NT1 (Professionele Voice-Over Studiomicrofoon), Digital dbx ProVocal (Professionele Digital Vocal Processor), Audiophile 2496 (Beste Soundcard).

Computer
De opname gaat direct de Eye4 AV Station Quad in. (Dit is een super krachtige computer met daarin een Quad Core Pentium Processor). Deze computer is uiterst stil en uitgeroepen tot de beste audio computer allertijden (incl. Silent 19" 4HE Silent Case, Asus P5Q series Mainboard with Silent Cooler).

hometarievenproducties
biografieleveringsvoorwaardenwebclips
studiodemoreadveel-gestelde-vragen
audio-samplesportfoliomeer
contactreclamewerksitemap